BARENDRECHT – HEMA gaat het filiaal aan de Beuningenhaven 26 in Barendrecht ombouwen naar voorbeeld van haar internationale winkels. Het internationale winkelconcept dat HEMA ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen is zo’n succes dat het nu ook in Nederland, België en Luxemburg wordt uitgerold.

Na de verbouwing wordt het voor klanten veel eenvoudiger om artikelen te vinden en met elkaar te combineren. Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar. Begin augustus werd al het filiaal aan de Middenbaan omgebouwd.

Winkel

Het belangrijkste verschil is dat de winkels in het buitenland overzichtelijker zijn en zijn ingedeeld in werelden. De winkel in Barendrecht wordt van maandag 21 augustus tot vrijdag 25 augustus verbouwd. Op vrijdag 1 september worden inwoners van Barendrecht welkom geheten in de geheel vernieuwde winkel tijdens de feestelijke officiële opening: “Het is vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkels die bij klanten in het oog springt. De indeling in werelden maakt in één keer duidelijk waar klanten moeten zijn.

Vanaf volgend jaar zullen alle kleine winkels van HEMA naar verwachting zijn omgebouwd.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »