Kamperen en een lampionnen kano optocht in de Zuidpolder bij De Kleine Duiker

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen nacht hebben zo’n 60 mensen overnacht in een tentje op het terrein van De Kleine Duiker. Het was voor het eerst dat De Kleine Duiker dit evenement organiseerde.

Het kampeeravontuur begon gistermiddag (Zaterdag 19 augustus 2017) en werd vanochtend (Zondag 20 augustus 2017) voortgezet met boeren ontbijt en een wandeling door de Zuidpolder met een vogelaar. Afgezien van een stevige regenbui in de nacht is het nagenoeg droog gebleven.

Activiteiten

Voor de kinderen stond er een springkussen tussen de tenten en werden er activiteiten georganiseerd. Zowel ‘s middags als ‘s avonds werd er kano gevaren, maar ‘s avonds werden er lampionnen bevestigd aan de kano’s om in het donker door de Zuidpolder te varen. Hoewel de meeste mensen ín de kano stapten, was er één pechvogel die omsloeg bij het instappen. Het was dan ook erg donker…

In de tussentijd was er (live) muziek rond het kampvuur. Ook werd er gisteravond (Zaterdag 19 augustus 2017) een BBQ gehouden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »