Uitverkoop bij failliet verklaarde Witteveen op de Middenbaan

BARENDRECHT – Afgelopen dinsdag werd damesmode keten Witteveen failliet verklaard. De vestiging op de Middenbaan (en ook elders in Nederland) ging woensdag nog wel open. Vandaag (Vrijdag 28 juli 2017) blijkt dat de winkel haar deuren nog steeds geopend heeft. De winkel houdt een uitverkoop met kortingen tot 70%.

Consumenten moeten bij een aankoop wel opletten onder welke voorwaarden dit gebeurd, bij soortgelijke recente faillissementen kon je producten niet retourneren/ruilen en zijn cadeaubonnen niet meer te verzilveren. De webwinkel van het bedrijf is sinds het faillissement al wel gesloten.

Winkels blijven open

Wij zijn zeer aangeslagen door dit bericht, maar ook al is het faillissement van Witteveen uitgesproken, de winkels blijven tot nader order open“, aldus winkelketen Witteveen op haar website. De Telegraaf wist gisteren (Donderdag 27 juli 2017) te melden dat er een kans is dat het bedrijf wordt gered, er zou volgens bronnen interesse zijn in een ‘gehele of gedeeltelijke overname van het noodlijdende bedrijf’.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »