Cadeauwinkel Joy volledig uitverkocht: deuren week eerder gesloten dan gepland

BARENDRECHT – Cadeauwinkel Joy aan het Onderlangs kondigde enkele weken geleden aan te stoppen. De verkoop van spullen en de cadeauartikelen uit de winkel stonden niet meer in verhouding met de huur. De afgelopen weken werd er daarom een leegverkoop gestart.

Het plan om de winkel in deze periode volledig leeg te laten kopen is gelukt, daarom is de winkel sinds gisteren (Vrijdag 19 mei 2017) per direct gesloten. Eigenlijk zou de winkel tot 25 mei open zijn. Christelijke Cadeauwinkel Joy zat 7 jaar aan het Onderlangs.

Hulp & steun

Joy-vrijwilligster Nelleke Huijgen schreef vorige week op Facebook: “Ik hoor dat mensen het lastig vinden om juist nu naar Cadeauwinkel Joy te gaan voor uitverkoop. Maar wisten jullie dat je JOY hiermee enorm helpt en steunt?” Deze steun is niet alleen van (vaste) klanten gekomen, vorige week heeft ook het IJE koor Rotterdam zich ingezet voor een totale leegverkoop: “Door zaterdag langs te komen en een mooi boek of cadeau te kopen, draagt u nog een steentje bij aan ‘Joy’: deze steun hebben zij hard nodig!” Deze actie op zaterdag 13 mei heeft meegeholpen om de winkel leeg te krijgen en de financiële balans meer richting evenwicht te krijgen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »