Studenten organiseren spelletjesmiddag voor de ouderen aan de Windsingel

BARENDRECHT – Vandaag (Vrijdag 19 mei 2017) organiseerden 6 studenten van het Zadkine Hofplein Rotterdam i.s.m. het Jeugd- en Jongerenwerk en het Ouderenwerk van KijkopWelzijn een spelletjesmiddag voor de ouderen in Barendrecht.

De groep studenten, genaamd 4-Surevents volgt de opleiding aan de Wentink Event Academy. Deze opleiding leidt de studenten op tot evenementenorganisator. Eerder organiseerden ze al een feest voor jongeren in het centrum van Rotterdam.

Senioren

Dit keer was de seniorendoelgroep aan de beurt in Barendrecht. Tijdens het ontmoetingsplein in het Dienstencentrum aan de Windsingel deden ze een kennismakingsspel, verschillende bordspelen en als afsluiter Raad de Plaat. In groepjes moesten zo snel mogelijk oude smartlappen en nummers worden geraden. De winnaars gingen er uiteindelijk vandoor met een doos bonbons en een bloemstukje. De ouderen gaven aan een hele leuke middag te hebben gehad. Ook KijkopWelzijn heeft de samenwerking met de studenten als zeer prettig en positief ervaren en staan open voor een verdere samenwerking in de toekomst.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »