Archieffoto winkelcentrum Carnisse veste

BARENDRECHT – Het ecologisch verantwoorde winkelplatform RockinGreen.nl opent op 4 maart de deuren van de eerste pop-up winkel uit de Barendrechtse retailgeschiedenis.

In het winkelcentrum van Carnisse Veste kunnen shopliefhebbers de komende maanden (t/m 31 mei) zeven dagen per week snuffelen door eco-vriendelijke, duurzame en eerlijk vervaardigde kinderproducten.

Pop-up winkel

Eigenaresse Renate Rocha is erg opgetogen over het initiatief dat mede door de gemeente en de verhuurders tot stand is gekomen. “Het idee om een pop-up winkel op te zetten in Carnisse Veste spookte al enige tijd door mijn hoofd. Zoals andere bewoners heb ik ook met lede ogen moeten toezien hoe het winkelplezier door de aanhoudende leegstand wordt aangetast. Tijdelijke winkels brengen weer leven in de brouwerij. Vandaar dat ik me vereerd voel dat Rockin’ Green het startschot mag geven.

De winkel is gevestigd op de kop van de Carnisse Veste aan de kant van het Havenhoofd (tegenover Limburgia). Aanstaande zaterdag (4 maart) wordt de pop-up winkel om 12:00 uur feestelijk geopend.

Foto: Archieffoto winkelcentrum Carnisse vesteBekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »