Shoeby Carnisse gaat uitbreiden, tijdens verbouwing tijdelijk outlet store

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdag sloot kledingwinkel Shoeby haar deuren in winkelcentrum Carnisse Veste. Tegelijk met de komst van Limburgia werd namelijk bekend dat Shoeby wilde gaan uitbreiden in de leegstaande ruimte tussen hun eigen winkel en Limburgia. Voor de komst van de vlaaienwinkel werd het winkelpand opgesplitst door de plaatsing van een extra muur.

Shoeby is vanwege de verbouwing de komende weken ondergebracht als outlet store op een andere plek in het winkelcentrum: het voormalige winkelpand van DReizen, direct naast de Kruidvat.

Verbouwing

Shoeby: “Na maanden voorbereidingen kunnen wij jullie dan eindelijk mededelen dat Shoeby Barendrecht gaat verbouwen. Het pand tussen ons en Limburgia zullen wij erbij krijgen. De ingreep van de verbouwing is best groot, dat wij daarom van week 5 t/m week 9 in het oude DReizen pand te vinden zijn. (…) Wij zullen dan ook een tijdelijke OUTLET zijn, maar niet getreurd in week 10 zullen wij weer open gaan met onze nieuwe collectie. Volgende maand gaan wij er in het mooie vernieuwde pand tegenaan!

De nieuwe, grotere, winkel zal op 8 maart worden geopend.

Foto: ShoebyBekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »