Silly Saturday initiatief in Centrum Barendrecht krijgt vervolg

BARENDRECHT – Vanaf zaterdag 28 januari start Centrum Barendrecht weer met de Silly Saturday.  Een leuk initiatief van een aantal lokale ondernemers dat in 2017 een vervolg krijgt.

Silly Saturday wordt gehouden op steeds de laatste zaterdag van de maand en vele Barendrecht – ondernemers zullen dan in of rond hun winkel een leuke activiteit aan het winkelend publiek aanbieden. In 2017 zal elke Silly Saturday een thema krijgen.

Winter

Zaterdag 28 januari staat de Silly Saturday in het teken van de Winter. Naast de activiteiten van de winkeliers worden de bezoekers getrakteerd op warme chocomel of glühwein. Heerlijk even de innerlijke mens opwarmen tijdens het shoppen in Centrum Barendrecht.

Deelnemers

U kunt de deelnemende winkels aan de Silly Saturday makkelijk herkennen aan het blauwe Silly Saturday bord dat op de etalageruit is aangebracht (zie foto). Noteert u ook alvast de volgende Silly Saturday? Die is op zaterdag 25 februari en staat in het teken van uitverkoop. De naam wordt dan ook enigszins aangepast naar Silly Black Saturday.

Foto’s van een Silly Saturday in het centrum van Barendrecht, afgelopen zomer:Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »