Winkelend publiek op de Middenbaan, Barendrecht

BARENDRECHT – Morgen (Zaterdag 16 juli 2016) doen ruim 30 winkeliers in het centrum van Barendrecht voor de tweede keer mee aan ‘Silly Saturday’. Tijdens de Silly Saturday’s (“Dwaze zaterdagen“) organiseren winkeliers ludieke, leuke en/of opvallende acties voor het winkelend publiek. Voor de komende 6 maanden zal er om de week een Silly Saturday evenement zijn in het centrum van Barendrecht.

Bij iedere winkelier met het ‘Silly Saturday’ bord kun je een ludieke actie verwachten. Een biertje ruilen voor boxershorts? Een mooie set kleding kopen en daarna gratis een broodje eten bij de Surinamer? Altijd al je eigen brilglas willen slijpen? Dit alles en meer is te beleven niet ver van jou voordeur!

Silly Saturday

Een overzichtje van een aantal acties en activiteiten die zaterdag 16 juli worden georganiseerd door de winkeliers. In totaal doen er meer dan 30 winkeliers mee aan de acties, deze zijn te herkennen aan het Silly Saturday bord bij de ingang.

Pearle Barendrecht

Tussen 10.00 uur en 17.00 uur (ieder heel uur) kun je een brilglas slijpen in de werkplaats van Pearle Barendrecht. Onder toeziend oog van één van onze medewerkers, slijp je je eigen glas. Het glas mag mee naar huis worden genomen. De workshop is gratis en is inclusief een hapje en een drankje. Vooraf opgeven is niet nodig.

Wesdijk (Aquarium- en Dierenspeciaalzaak)

Bij besteding vanaf €15,- ontvang je een gratis decoratieve waterhyacint bij de vijverspeciaalzaak. De waterhyacint is meer dan een drijvende vijverplant… Deze decoratieve plant doet het ook leuk in een waterschaal in tuin of een glazen schaal in huis!

Vijfwinkel schoenen

Bij aankoop vanaf €50,- mag de klant een enveloppe trekken waarmee kans wordt gemaakt op een Silly Saturday Surprise.

No Sense

Bij No Sense worden klanten getrakteerd op een zomerse homemade lemonate om onder het genot van het drankje nog even zomerse kleding te scoren of alvast de wintercollectie te checken.

Brandstore

Bij besteding vanaf 50 euro maak je bij Brandstore kans op een portemonnee van Paul’s Boutique.

Le Bonheur

Bij Le Bonheur staat er speciaal voor Silly Saturday een Silly French Toast alias Silly Wentelteefjes op het menu.

Kinderkledingboetiek ‘t Schaapje‎

Bij  ‘t Schaapje‎ hebben ze een schatkist klaar staan. Lever je een mooie tekening in, dan mag je een cadeautje uitzoeken uit de schatkist.

Nel Home Decorations & De Weypoort

Tegen inlevering van de kassabon van Nel Home Decorations (vanaf €10) krijgt u bij De Weypoort een verse kruidenroomkaas twv €2.98 gratis.

Sandwich Barendrecht

Bij besteding van 75 euro krijgt u een sjaal cadeau ter waarde van 30 euro (op=op).

De Wijnkelder

Proef de nieuwst zomer cocktail: Galliano-Tonic. Graag maken ze er bij De Wijnkelder een voor u klaar. En alleen op Silly Saturday een gratis Coppa glas bij iedere fles Galliano L’Aperitivo 0,5 liter.

G&W Gezondheidswinkel

Bij G&W Gezondheidswinkel Barendrecht ontvangt u 10% korting op vitamines en voedingssupplementen. Aanbieding alleen geldig op Silly Saturday 16 juli en alleen op aanwezige voorraad.

Juwelier Ettema

Bij aankoop v.a. € 100,- bij Juwelier Ettema of JEWLZ by Ettema, kunt u na inlevering van de bon, samen genieten van een cappuccino of koffie, op het gezelligste terras van Barendrecht bij Le Bonheur.

Claudius Menswear & Kaas en Zo

Klanten van Claudius Menswear krijgen bij aankoop vanaf €100,- een voucher waarmee zij bij “Kaas en Zo” een koker Middenbaanmix krijgen met een stukje heerlijk Dadelwalnotenbrood.

Sunday’s Barendrecht

Bij Sunday’s Barendrecht zijn ze ook wel een beetje klaar met dit weer. Daarom morgen (Zaterdag 16 juli 2016) met Silly Saturday op de middenbaan: elke 10e klant gratis zonnen!

Blue Basement

Bij Blue Basement mag je bij aankoop van een short of een jeans gratis je oude jeans tot een short laten maken (max 1 per klant).

Shoeby Barendrecht

Bij Shoeby kun je tijdens Silly Saturday cupcakes versieren.

In De Bonen

Bij besteding van minimaal €10,- ontvangt u een leuke theeverassing ter waarde van €1,95 gratis.

Surprise Barendrecht

Surprise heeft een Silly aanbieding op Silly saturday: bij besteding van iedere € 10,00 ontvangt de klant een waxtablet van de nieuwe Hart & Home producten kado.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »