Nieuw in winkelcentrum Carnisse Veste: Limburgia

BARENDRECHT – [Foto’s] Sinds gisteren (Donderdag 15 december 2016) heeft vlaaien, taarten & gebakwinkel Limburgia haar deuren geopend in winkelcentrum Carnisse Veste. De nieuwe winkel is gevestigd op de kop van de eerste etage van Carnisse Veste, direct bovenaan de roltrappen. Wie morgen (Zaterdag 17 december 2016) langs komt kan gebruik maken van de openingsaanbieding: een stroopwafel vlaai voor €4,95.

Eigenaar Abdel El Amraoui (foto) heeft de eerste klanten al mogen verwelkomen in zijn winkel. De afgelopen 3 maanden is er geklust in het pand om deze in gereedheid te brengen voor de opening. Een meevaller in het pand was de koeling: er bleek al een grote koeling aanwezig te zijn in het pand van de vorige winkelier.

Vlaaien, chocolade en ijs

In de vitrine liggen momenteel vlaaien en chocolade (bonbons). Zodra de eerste zomerse zonnestralen van 2017 zich laten zien gaat hier verandering in komen: Abdel is van plan om ambachtelijk Italiaans schepijs te gaan verkopen. Op kortere termijn zal de winkel ook verder worden ingericht zodat bezoekers in de winkel een kopje koffie en vlaai kunnen nuttigen. Aan franchise ondernemer Abdel zal het in ieder geval niet liggen, hij sprak vanmiddag (Vrijdag 16 december 2016) erg enthousiast over zijn winkel en heeft er zin in: “We gaan ervoor!

Gedeeld pand

Het scheelde niet veel of de vlaaienzaak had zich niet gevestigd in de Carnisse Veste. Na een brede oriëntatie in de regio bleek het aangeboden pand in de Carnisse Veste te groot en te duur. Enige tijd later werd de ondernemer toch weer benaderd door de verhuurder: Shoeby was van plan om uit te breiden en hij zou het pand met ze kunnen delen. De deal was toen aantrekkelijk genoeg voor Abdel om zijn handtekening eronder te zetten. Het grote winkelpand werd in tweeën gesplitst: Shoeby zal in een deel uitbreiden, in het andere deel is Limburgia gevestigd.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »