Kerstritten Maasoever Spoorweg: verlicht station en vuurkorven langs spoor

BARENDRECHT – Morgen (Zaterdag 17 december 2016) (za 17 dec) zijn de kerstritten bij de Maasoever Spoorweg. De modeltreinen zullen tussen 13:00 en 20:00 uur weer langs de Oude Maas rijden. Tussen 17:00 en 18:00 uur rijden er minder of geen treinen om de innerlijke mens van de machinisten te verzorgen.

Maasoever Spoorweg: “Al weken wordt er achter de schermen druk gewerkt om deze dag zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook vandaag (Vrijdag 16 december 2016) zijn de leden weer druk in de weer met de laatste loodjes. De bladblazer gaat voor de werktrein, de stoomloc “TenWheeler” wordt ontwaakt uit haar winterslaap en de wagons worden weer als wagenstam gemaakt en schoongemaakt.

Kerstritten

Tijdens de avondritten (in het donker) zullen de treinen langs vuurkorven rijden en het verlichte station. Meerijden kan voor €1 per rit, dit is inclusief een bezoek aan de werkplaats. Je kunt ook op de foto met de kerstman (en modeltreinen). “De treinen staan er klaar voor, de weersverwachting is prima, dus zien we u morgen?

Foto: Stefan de VriesBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »