Terugkijken en luisteren: Cultureel Café in Het Kruispunt

BARENDRECHT – [Video] Op 15 juni vond het vernieuwde Cultureel Café plaats met als thema Cultureel Barendrecht draait door! De avond werd georganiseerd door de Culturele Alliantie Barendrecht (CAB). In een geanimeerde talkshow passeerde een groot aantal cultuur aanbieders de revue, waarbij een inkijkje werd gegeven in de diverse activiteiten.

Wethouder Dirk Vermaat opende de avond door het openen van een deurtje in de koffer van Tante T (Tessa Vugts). Andere gasten waren o.a. Peter Thissen, Rob de Kort, Nathalie van der Linden, Jolanda Nieuwstraten en Jan Jippes.

Gesprekken en optredens

Diverse gasten werden door Yvonne van der Haven en John Brosens aan de tand gevoeld over hun motivatie en activiteiten. Diverse optredens werden tussen de  gesprekken door uitgevoerd zoals de close harmony groep Harmonice de circusschool en het popkoor J2Sing.

De avond wed afgesloten met een spetterend optreden door de senioren rockband Bridge Of Rock die de toeschouwers op een muzikale tocht door de tijd trakteerde. Er waren vele positieve reacties van het publiek op deze vlekkeloos verlopen avond mede dankzij de techniek.

Na afloop van de avond constateerde wethouder Dirk Vermaat dat dit evenement  nu precies was wat het college bedoelde met een bruisend Kruispunt. Een particulier initiatief zoals dit Cultureel Cafė van de CAB is dan ook zeker voor herhaling vatbaar.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Cultuur


Video: dannyvideoprod, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »