Hal, Het Kruispunt, Barendrecht

BARENDRECHT – Altijd al willen weten wat er in Barendrecht te doen is op cultureel gebied? Dan is hier uw kans! De Culturele Alliantie Barendrecht brengt dit graag over het voetlicht en start met een nieuw initiatief: Het Cultureel Café.

Op donderdag 15 juni om 20:00 uur wordt de aftrap gegeven door wethouder Vermaat op de cascade in het geheel vernieuwde Theater Het Kruispunt. De entree is gratis.

Cultureel Café

In de vorm van een talkshow zullen diverse gasten iets vertellen over cursussen, workshops en evenementen op het gebied van beeldende kunst, theater, zang, muziek, dans, foto, film en video in Barendrecht. Het geheel wordt afgewisseld met vraaggesprekken en korte optredens van onder andere Harmonice, Tante T. (jeugdtheater), J2Sing (Popkoor ), Jeugd Circusschool Barendrecht, en de Barendrechtse Rockband Bridge Of Rock.

De presentatie is in handen van de Barendrechtse Yvonne van der Haven. Na de talkshow is er een afterparty, een uitgelezen kans om te netwerken met cultureel Barendrecht.Komend seizoen zullen er nog drie Culturele Cafés volgen, op wisselende locaties.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »