Derde editie familiefestival GreensParade op zaterdag 27 september in Barendrecht

BARENDRECHT – Het groene en gezonde familiefestival GreensParade, dat de afgelopen 3 jaar op de laatste zaterdag van september werd georganiseerd in Barendrecht, is door de organisatie verplaatst naar het voorjaar van 2016.

Jaarlijks festival

We zijn al lange tijd in overleg met onze organisatie en de founders over de vorm waarin GreensParade als een jaarlijks festival georganiseerd kan worden,” zegt Henk Ferdinandus, oprichter van Stichting GreensParade, “We willen groeien en een festival organiseren waar de families uit Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk kunnen genieten: even een uurtje rondkijken of de hele dag vermaakt worden”. Om dit te realiseren heeft de organisatie besloten het bestaande concept van de GreensParade te verfijnen en om dit goed te kunnen doen is er meer tijd nodig.

GreensParade 2.0

De komende maanden gaat de organisatie van de GreensParade zich samen met haar founders en de overige vaste partners storten op de nieuwe versie en de editie van 2016. “Met name via Facebook krijgen we veel vragen van belangstellenden”, aldus Henk. “We zijn blij met zulke leuke fans en hopen dan ook dat zij nog een paar maanden extra geduld hebben zodat we hen in 2016 weer kunnen verwelkomen op de vernieuwde GreensParade!

Henk Ferdinandus

Greensparade heeft zichzelf onder andere als doel gesteld om gezond en duurzaam leven te promoten. Henk Ferdinandus is de afgelopen 3 edities voorzitter geweest van de Stichting Greensparade. Deze maand heeft hij echter zijn vrijwilligerswerkzaamheden moeten beëindigen. Het voorzittersschap was niet meer te combineren met andere werkzaamheden. Desalniettemin blijft Henk de organisatie op de voet volgen: “Ik ben blij en trots dat mijn droom voortgezet kan worden.

Bedrijven die de GreensParade willen sponsoren kunnen zich uiteraard melden bij de organisatie.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »