Femke wint 'Vier 5 mei' fiets ('Met de muziek mee', Bevrijdingsdag Barendrecht 2015)

BARENDRECHT – De werkgroep ‘Vier 5 mei’ en Peter Terlouw hebben afgelopen vrijdag de fiets uitgereikt die te winnen was op Bevrijdingsdag.

Met De Muziek Mee

De fiets kon gewonnen worden tijdens de ‘Met De Muziek Mee’ optochten tijdens ‘Vier 5 mei’. “Er waren leuke en originele creaties bij tijdens de twee optochten. Uit alle foto’s hebben we er vier geselecteerd die de prijs konden winnen. Peter Terlouw en Marc Kranendonk van Terlouw Tweewielers hebben de knoop doorgehakt. Femke Senechal (2 jaar) heeft een nieuwe ‘Maja de Bij’ fiets gewonnen”, vertellen organisatoren Maria Prooi en Rob Bruin.

Zie ook: Bevrijdingsdag: Wipe-out op het gemeentehuisplein

Kuikentje

Femke was op 5 mei verkleed als kuikentje en haar fiets was een nestje, klaar om de Vrijheid tegemoet te vliegen. Haar zusje Manon deed ook mee, maar was net zo blij als Femke met het winnen van haar prijs. Ze mocht namelijk haar zusje gelijk fietsles geven tijdens de uitreiking. Als extraatje kregen zij ook een ZomerFeest knipkaart om volgende week ook leuke activiteiten te doen op het ZomerFeest op 27 juni. “Heel veel plezier met je nieuwe fiets Femke!

Foto: Peter Terlouw overhandigde de fiets aan Femke en haar moeder.

Femke wint ‘Vier 5 mei’ fiets De werkgroep ‘Vier 5 mei’ en Peter Terlouw hebben vrijdag 19 juni de fiets uitgereikt…

Posted by Vier 5 mei on zaterdag 20 juni 2015Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »