Stepmarathon van start: 10 uur lang steppen door Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s +Update] Zeven teams met ieder 5 teamleden zijn vanavond (Vrijdag 12 juni 2015) om acht uur van start gegaan voor de eerste Barendrechtse Stepmarathon. Met de stepmarathon wordt geld opgehaald voor stichting Woord en Daad. Zij helpen momenteel de slachtoffers van de aardbeving in Nepal.

Startschot

Om acht uur vanavond (Vrijdag 12 juni 2015) werd bij Peter Terlouw aan de Voordijk het startsein van de marathon gegeven. Ieder teamlid, van jong tot oud, stept één voor één een ronde over de fietspaden rond de wijk Nieuweland. Dit doen ze niet eventjes, maar tot morgenochtend (Zaterdag 13 juni 2015) 6:00 uur. In totaal zal er dus 10 uur per team worden gestept.

Goede doel

Naast het inschrijfgeld hebben de deelnemers zich, bijvoorbeeld per ronde, laten sponsoren. De opbrengst komt ten goede aan de stichting. Het totaalbedrag zal later bekend worden gemaakt, maar dankzij sponsoren zou dit inmiddels in ieder geval al €1.500,- zijn.

Update 15 juni

Inmiddels is bekend geworden dat er ruim €6.500 is opgehaald met de stepmarathon.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »