Robs Grote Tuinverbouwing bij de familie van Asperen in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] In het TV programma Robs Grote Tuinverbouwing (SBS6) zal morgenmiddag (Zaterdag 13 juni 2015) de verbouwing te zien zijn van een tuin in de nieuwbouwwijk Vrouwenpolder. Rob Verlinden en zijn team verraste de familie van Asperen vorige maand met een bezoek. In de week daarop is er hard gewerkt om de tuin en huiskamer in te richten.

BarendrechtNU ging op de dag van de onthulling alvast langs om te bekijken hoe de tuin vorm kreeg. Op dat moment werd er nog druk gewerkt aan het beplanten van de tuin. Bekijk hier de foto’s van de werkzaamheden in de tuin.

Tuinverbouwing

In de Vrouwenpolder staan relatief nieuwe woningen waardoor het team de tuin niet eerst leeg hoefde te halen. Ze konden in de ‘zandbak’ die er al lag direct aan de slag met het tegelwerk. Op vrijdag 29 mei, na een week tuinieren, mocht de familie van Asperen het resultaat bekijken. Hoe ze hierop reageerden zie je in de uitzending.

Robs Grote Tuinverbouwing in Barendrecht is morgen, zaterdag 13 juni, om 17:00 uur te zien op SBS6.

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok Jeremy kookt iets lekkers voor het hele team. Daarnaast geeft Rob veel tips en beantwoordt hij vragen van kijkers.

Update: Uitzending + eindresultaat

Uitzending

Eindresultaat

Materialenlijst aflevering 39Buiten:Groen buiten konijn van Imhofstevens, Stoobz collectie…

Posted by Robs Grote Tuinverbouwing on zondag 14 juni 2015Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »