Inspirerende lunch voor Roparun team bij De Elf Ranken in Barendrecht

BARENDRECHT – Het Roparun team 160 (Energie Team Barendrecht) wilde dit jaar meehelpen aan een concreet doel in de gemeente Barendrecht. Zij namen contact op met Laurens De Elf Ranken en dienden een aanvraag in bij de stichting Roparun. Op 30 maart jl. werd bekendgemaakt dat er een bedrag van €16.000,- wordt geschonken aan De Elf Ranken.

Een prachtig mooi bedrag, waar we ontzettend blij mee zijn”, vertelt Ada van der Linden, teamleider van o.a. de Palliatieve Zorg (PTZ) afdeling in De Elf Ranken. “Het bedrag gaan we besteden aan het opknappen van de tuin en de aanschaf van gezellig tuinmeubilair.

Het Energie Team Barendrecht bestaat uit enthousiaste leden van de atletiekvereniging CAV Energie in Barendrecht. “We zijn allemaal heel dankbaar voor de geboden zorg in De Elf Ranken en sommige teamleden in het bijzonder.” Eén van de teamleden, Lisette, heeft direct met de palliatieve zorg voor een kankerpatiënt te maken gehad: “Vorig jaar zat ik regelmatig in de tuin van De Elf Ranken omdat mijn man hier toen was opgenomen. Ik vond de tuin er toen zo mistroostig uitzien…

Inspirerende lunch

Om het Energie Team Barendrecht veel succes te wensen en alle teamleden kennis te laten maken met De Elf Ranken, vond zaterdag 9 mei een inspirerende lunch plaats in het wijkrestaurant van De Elf Ranken. Na de lunch werd een kijkje genomen in de tuin, waar afgelopen week de eerste werkzaamheden zijn gestart. Zo hebben alle teamleden een goed beeld waar ze het dit jaar voor doen! De Roparun start op zaterdag 23 mei vanuit Hamburg en Parijs. Op maandag 25 mei is de doorkomst in Barendrecht.

Steun Energie Team Barendrecht

Ook u kunt het Energie Team Barendrecht steunen. Via energieteambarendrecht.nl of de donatiemodule op de website van de Roparun.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »