Honderden dames naar Ladies Night Calvijn Groene Hart in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Vorig jaar was het nog een kleinschalige damesavond op het Calvijn Groene Hart: Een gezellige avond met echte vrouwendingen, waaronder kleding, beauty, fashion en een hapje en drankje. Gisteravond (Dinsdag 17 februari 2015) vond de Ladies Night opnieuw plaats, maar nu een heel stuk grootser opgezet voor de examenkandidaten (en moeders/vriendinnen), personeel en andere genodigden.

Ladies

De aula van het Calvijn stond vol met kraampjes met hebbedingetjes voor de dames. De vrouwen konden er terecht voor nieuwe kleding of een compleet ander kapsel. Toch op zoek naar een nieuwe wijn of dat speciale schoonmaak-wondermiddel, hier was uiteraard genoeg aanbod voor. De Barendrechtse middenstand heeft zichzelf kunnen laten zien op deze drukbezochte en gezellige avond.

Muzikale omlijsting

Gedurende de avond werd de instrumentale muziek en zang verzorgd door leerlingen van het Calvijn. De toegangskaarten (die al snel waren uitverkocht ) dienden tevens als lot waardoor er tijdens de 3 loterijen prijzen waren te winnen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »