Start nieuwe seizoen FunkyFeet (Dansstudio Barendrecht)

BARENDRECHT – Al 10 jaar staat FunkyFeet Dansstudio Barendrecht garant voor heel veel dansplezier! Maandag 1 september wordt er vol enthousiasme gestart met een nieuw dansseizoen, waarin ze nog meer kinderen/ jeugd en volwassenen kennis willen laten maken met dans.

Daarbij wordt het ook weer een seizoen waarin de leerlingen in een veilige omgeving worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Het docententeam is daarom alweer druk in de voorbereiding om de dansers van Barendrecht en omstreken straks te verrassen met heerlijke danscombinaties en nieuwe moves.

Het programma ziet er alweer aantrekkelijk uit: DansWedstrijd & BreakdanceBattle, PepernotenDisco, SYTYCD Workshop, Danscertificaten, diverse demonstraties en natuurlijk als afsluiting, onze jaarlijkse leerlingenvoorstelling in Theater Zuidplein.

Heb je ook de danskriebels?

Check de website funkyfeet.nl. Er zijn wat plekjes vrijgekomen bij verschillende lessen. Onder andere bij Breakdance, Show/Musical en Streetdance Volwassenen. Op de woensdag om 13.00 uur gaan we van start met een nieuwe kleutergroep Kinderdans. Daar zijn ook nog plekjes vrij.  Heb je interesse? stuur een mail naar info4you [at] funkyfeet.nl

Bekijk hier de optredens van FunkyFeet terug tijdens het Zomerfeest. Onderstaande video is één van de optredens van FunkyFeet tijdens het Zomerfeest Barendrecht 2014.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »