Archief: Politie en ambulance op de Kilweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Video] Vanmiddag (Vrijdag 13 juni 2014) plaatste weblog GeenStijl een video van een aanrijding op de Kilweg in Barendrecht. Deze aanrijding vond gisteren (Donderdag 12 juni 2014) even na zes uur ‘s avonds plaats (18:08). Op de video is te zien hoe een automobilist na van de GROEN-rotonde te zijn gekomen wil invoegen op een andere baan op de Kilweg. Dit is wel erg krap en het busje past er eigenlijk niet meer tussen.

Desondanks zet het busje zijn actie voort en duwt zijn auto voor een andere personenauto. Deze automobilist raakt hierdoor zichtbaar geïrriteerd en schiet direct rechtsom langs het busje om hem weer in te kunnen halen. Vervolgens trapt deze auto iets te hard op de rem zodra hij voor het busje rijd, het busje botst achterop zijn auto.

Ondanks dat de botsing meevalt is het op zijn zachtst gezegd allemaal niet erg handig van de automobilisten. De Kilweg is waarschijnlijk de weg waar de meeste ongelukken gebeuren in Barendrecht waarbij tevens regelmatig medische zorg nodig is.

Video

De video is te bekijken in het topic “DASHCAM! Lekker stoeien met de auto” op GeenStijl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »