Papier en GFT afvalcontainers gemeente Barendrecht

BARENDRECHT – Op 1e en 2e kerstdag en op nieuwjaarsdag worden de minicontainers (kliko’s) niet geleegd. In plaats daarvan wordt het afval opgehaald op: zaterdag 23 december in plaats van 25 december, zaterdag 30 december in plaats van 26 december en zaterdag 6 januari in plaats van 1 januari. Op uw afvalkalender in de app BAR Afvalbeheer ziet u wanneer de gemeente de minicontainer komt legen.

Afvalaanbiedstation en verzamelcontainers

Het afvalaanbiedstation is gesloten op maandag 25 december, dinsdag 26 december en maandag 1 januari. De verzamelcontainers PMD+restafval, GFT en papier/karton sluiten op 31 december 2023 om 18.00 uur en gaan op 1 januari 2024 om 8.00 uur weer open. De textielcontainers van Opnieuw& Co worden tussen 27 en 29 december allemaal afgesloten en gaan op 2 januari weer open.

De prullenbakken in de buitengebieden worden al sinds maandag 18 december dichtgezet. De afvalbakken in de wijken worden na de kerstdagen dichtgezet en de prullenbakken in winkelcentra worden op zaterdag 30 december vanaf 16:00 dicht gezet. Vanaf 2 januari worden de prullenbakken weer geopend.



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht



« | »