In beslag genomen glimmende Ferrari volgende week in veiling van de overheid

BARENDRECHT – De glimmende Ferrari die vorig jaar in beslag werd genomen aan de Arent Maertensvliet in Barendrecht wordt volgende week geveild door Domeinen Roerende Zaken (DRZ) van de Overheid, zo laat een alerte lezer aan BarendrechtNU weten.

De Ferrari, in opvallende chroom/zilverkleurige wrapping, werd in september 2022  weggetakeld door de politie omdat de toenmalige 43-jarige eigenaar samen met een man uit Den Haag verdachte was in een onderzoek naar zorgfraude.

Veiling

De auto met 118.107km op de teller werd vervolgens opgeslagen bij Domeinen Roerende Zaken. DRZ is de wettelijke bewaarder van in beslag genomen goederen. In dit geval is besloten dat de eigenaar de auto niet terug krijgt en de auto zal worden geveild. Wie wil bieden op de auto uit 2006 -waarbij geen enkele garantie wordt gegeven op wat er nog werkt (“DRZ controleert niet of alles naar behoren functioneert“)- kan dit vanaf aanstaande maandag 08:30 uur online doen bij DRZ.

De veiling loopt vervolgens tot donderdagochtend 25 mei, 10:00 uur . Mocht je het winnende bod hebben, dan moet je de auto daarna nog wel zelf gaan ophalen in Soesterberg.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »