Leerlingen De Draaimolen halen €621,60 op voor Giro555, bedrag daarna nog 2x verdubbeld

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag (Vrijdag 17 februari 2023) heeft groep 5A van OBS De Draaimolen alle verzamelde flessen ingeleverd bij de Jumbo in het centrum van Barendrecht. Leerlingen van de school zijn afgelopen week langs de deuren in de omliggende wijken gegaan om  statiegeldflessen op te halen. De opbrengst is bedoeld voor Giro555, ten behoeve van hulp aan slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

Burgemeester Govert Veldhuijzen kwam naar de school om het opgehaalde bedrag te onthullen. De hele school verzamelde zich hiervoor om 12:00 uur rond de rode loper op het schoolplein. De leerlingen van de school hebben gezamenlijk een bedrag van €621,60 opgehaald, maar daarbovenop kwamen nog twee extra cheques:

Dubbele verdubbelaar

Jaouad Kassrioui, vader van OBS de Draaimolen leerlingen Jenna (7b) Liyam en Sofia (1/2C), heeft zich bij de actie aangesloten. Namens Brilliant Auto Dordrecht verdubbelde hij het bedrag tot €1.243,20. “Wij willen Jaouad hier heel erg voor bedanken.“, aldus de schoolleiding.

Het bestuur van de scholengemeenschap besloot ook mee te doen aan de actie. OZHW verdubbelde het bedrag naar een totaal van €2486,40 voor GIRO555.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »