Bethelbazar haalt recordopbrengst op van ruim €20.000 voor goede doelen

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen vrijdag en zaterdag was het een ouderwets gezellige sfeer in en om de Bethelkerk omdat na drie jaar er weer een echte Bethelbazar gehouden werd. De commissieleden en tientallen andere vrijwilligers hadden lang naar dit moment uitgezien.

Naast het hoofddoel, de geldinzameling voor de goede doelen, was er volop ruimte voor ontmoeting; overdag tijdens de verkoopactiviteiten en ’s avonds bij het rad van avontuur.

Vrijdagavond werd al heel veel van de tweedehandsmarkt verkocht, maar het aanbod werd door de vrijwilligers zaterdagmorgen weer aangevuld dankzij de grote voorraad die in april en mei werd aangeleverd. Groenten, fruit, planten, zelfgemaakte jam en zelfgemaakt gebak raakten zaterdag het snelst uitverkocht. Voor de lootjes voor het rad van avontuur stonden de mensen tot aan de laatste ronde in de rij. De laatste ronde was extra interessant vanwege de grote hoeveelheid gesponsorde prijzen, waaronder de hoofdprijs; een weekend weg.

Zaterdagavond, na de laatste ronde van het rad van avontuur, maakte voorzitter Leen Pot de opbrengst van de Bethelbazar 2022 bekend; een record opbrengst van €20.650,77. Afgevaardigden van de vier goede doelen, Stichting Present Barendrecht, ZWO commissie t.b.v. project Renacer, Khaki Fonds en Stichting Welzijn Kinderen van Bal Anand ontvingen een symbolische cheque. De commissie kijkt terug op een zeer geslaagde Bethelbazar.

Artikelfoto: Voorzitter Leen Pot deelt de cheques uit aan de goede doelen (Foto: Arnold Sluijs)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »