De Kleine Duiker opent vernieuwde horeca: Smaaklokaal 't Duikertje

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Maandag 18 april 2022) om 12:00 uur is de vernieuwde horecagelegenheid van De Kleine Duiker aan de 3e Barendrechtseweg geopend. De opening werd verricht door de voorzitter van De Kleine Duiker, Berdien van Everdingen, en de paashaas.

Op het speelveld bij De Kleine Duiker waren ook diverse Paas-spelletjes voor kinderen uitgestald.

Smaaklokaal ‘t Duikertje

De onthulling van het nieuwe bord met de naam van de horeca was het startschot voor de gasten om binnen van iets lekker te gaan genieten. Iedereen kan vanaf vandaag (Maandag 18 april 2022) terecht bij ‘Smaaklokaal ‘t Duikertje’. De ruimte is vanaf oktober 2021 flink onder handen genomen en voorzien van een compleet nieuwe keuken, ook is er veel meer ruimte voor gasten om aan een tafeltje te zitten.

De horecaruimte is aan twee kanten uitgebreid: Op de plek van het voormalige kantoortje naast de ingang is nu ook zitgelegenheid/een chillhoek gecreëerd. Ook is de voormalige kantine voor medewerkers/cliënten omgetoverd tot een keuken en samengetrokken met de horecagelegenheid door middel van een doorkijk. De eerste stukken taart werden vanmiddag (Maandag 18 april 2022) al direct geserveerd aan de gasten.

De Kleine Duiker is nog op zoek naar vrijwilligers voor de horeca op het terrein. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met De Kleine Duiker.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »