Terre des Hommes winkel aan de Middenbaan haalt €25.000 op in strijd tegen kinderuitbuiting

BARENDRECHT – De vrijwilligers van de winkel van Terre des Hommes hebben ook dit jaar weer een mooi bedrag opgehaald voor de strijd tegen kinderuitbuiting. De winkel verkoopt mooie tweede hands kleding, schoenen, speelgoed, sieraden en leuke spulletjes voor in huis. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de projecten van Terre des Hommes, tegen kinderuitbuiting.

In 2021 werd er in totaal €25.000 opgehaald door de Terre des Hommes winkel aan de Middenbaan in Barendrecht

Klanten en vrijwilligers

Coördinatoren Nathalie Dalmulder en Saskia Todorovska: “ We zijn extra trots dat we ondanks alle restricties, toch zo’n mooi resultaat hebben kunnen behalen. Via deze weg willen we dan ook ons team vrijwilligers bedanken voor al hun harde werk het afgelopen jaar. En natuurlijk ook al die lieve klanten die ons steunen. We krijgen elke dag mooie nieuwe dingen binnen, en daar zijn we heel dankbaar voor.

Wilt u Terre des Hommes helpen in hun strijd tegen alle vormen van kinderuitbuiting? Kom dan eens gezellig snuffelen in de mooie winkel aan de Onderlangs 22 te Barendrecht.  Of doneer uw mooiste spullen zodat deze verkocht kunnen worden in de winkel. En misschien heeft u een paar uurtjes over en wilt u zelf wel aan de slag als vrijwilliger in de winkel. Voor vragen kunt u ook mailen naar tdhbarendrecht@gmail.comBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »