Burgemeester opent kunstexpositie over Koningspaar in gemeentehuis Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Op dinsdag 22 april 2014 heeft Burgemeester van Belzen in aanwezigheid van de Barendrechtse kunstenaressen Annemiek den Boer en Yolande Jongenotter, een kleine expositie van schilderijen van Zijne Majesteit Koning Willem Alexander en Hare Majesteit Koningin Maxima op feestelijke wijze geopend. De schilderijen met een afmeting van 80 x 80 cm staan opgesteld in de hal van het gemeentehuis.

In zijn openingstoespraak gaf de burgemeester aan trots te zijn dat beide kunstenaressen, inwoners van de gemeente Barendrecht, op een dergelijke treffende wijze het koningspaar had geschilderd. In hun dankwoord gaven Annemiek den Boer en Yolande Jongenotter aan beiden ieder op hun eigen manier en in hun eigen stijl het Koningspaar hebben geschilderd. Gezien de reactie van de aanwezigen is dit uitstekend gelukt. De schilderijen zijn tot 17 mei tijdens de openingstijden van het gemeentehuis te bezichtigen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Ingezonden / Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »