Burgemeester Jan van Belzen (Gemeente Barendrecht)

BARENDRECHT – Burgemeester Jan van Belzen gaat met pensioen. Hij was 22 jaar burgemeester, waarvan de laatste 16 jaar in Barendrecht. Op woensdag 29 september neemt hij tijdens een receptie afscheid.

U bent hiervoor als inwoner van harte uitgenodigd. De receptie vindt plaats op het gemeentehuis, van 20.30 uur tot 21.30 uur.

Aanmelden en coronatoegangsbewijs verplicht

In verband met de coronamaatregelen is vooraf aanmelden verplicht. Bij de deur wordt gecontroleerd of u zich vooraf heeft aangemeld. Aanmelden kan tot en met maandag 27 september:

Houdt u er rekening mee dat de gemeente verplicht is om uw coronatoegangsbewijs, een QR-code, te controleren via uw CoronaCheck-app. Ook moet u een legitimatiebewijs meenemen. “Zonder de code en legitimatiebewijs kunnen wij u helaas geen toegang verlenen tot de afscheidsreceptie van burgemeester Van Belzen“, aldus de gemeente. Informatie over hoe u aan deze QR-code komt vindt u op coronacheck.nl.

Zie ook: Govert Veldhuijzen (66) is de nieuwe (waarnemend) burgemeester van BarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »