Eerste paal geslagen voor nieuwbouw Buko Infrasupport langs Carnisser Baan

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Vrijdag 28 mei 2021) is de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van Buko Infrasupport, dat gevestigd zal worden aan de Carnisserbaan in Barendrecht. De officiële handeling werd verricht door Wethouder Luijendijk in het bijzijn van enkele medewerkers van Buko en betrokkenen partijen van het bouwproject.

Het nieuwe bedrijfsgebouw zal bestaan uit een transparant kantoor, bedrijfsruimte en een deels overkapt buitenterrein voor de opslag van materialen. De oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2022. Het gebied beslaat ruim 2.000m² en ligt direct ingesloten tussen de Bergen (Praxis), Gdansk en Carnisser Baan. Het gebouw wordt 8 meter hoog (waar op basis van het bestemmingsplan 20 meter zou zijn toegestaan).

Buko

De eerste vestiging van BUKO Infrasupport is een aantal jaar na de oprichting (van toen nog Handelsonderneming De Joode) in 1996 officieel gevestigd in Rhoon. Nu 25 jaar later is het tijd geworden voor een nieuwe stap. Negen jaar geleden begon de zoektocht naar een nieuwe locatie omdat de vestiging uit zijn jasje groeide, maar het vinden van de geschikte plek bleek moeilijker dan gedacht.

Nu is het moment eindelijk gekomen en wordt er gestart aan de nieuwbouw voor de Regiovestiging Rotterdam: “Een nieuwe mijlpaal in de groeiambitie van BUKO Infrasupport. Dit is het tweede nieuwbouwproject in ons 30-jarig bestaan en met deze nieuwe bedrijfslocatie start voor onze Regiovestiging Rotterdam een nieuwe fase met ruimte voor verdere groei.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »