FOTO'S: Sneeuwpret in Barendrecht

BARENDRECHT – [Ingezonden foto’s] De verse laag sneeuw van vannacht (Zondag 7 februari 2021) stond vandaag (Zondag 7 februari 2021) weer garant voor veel sneeuwpret in Barendrecht. Mensen trokken erop uit voor een wandeling in de sneeuw, er werden sneeuwpoppen gemaakt, er werd met de slee van de helling gegleden en uiteraard vonden er sneeuwballengevechten plaats.

Aan de oproep van BarendrechtNU om mooie en gezellige sneeuwfoto’s in te sturen is massaal gehoor gegeven. Bekijk hier een selectie van de vele ingezonden foto’s. (ivm de grote hoeveelheid foto’s via diverse kanalen is het helaas niet gelukt om alle omschrijvingen per foto bij iedere foto te plaatsen – Indien (technisch) mogelijk zal hier morgen (Maandag 8 februari 2021) nog een lijst met de namen van alle inzenders worden toegevoegd).

Zie ook: De sneeuwfotoserie van BarendrechtNU van vanochtend.

Update, nog een aantal ingezonden foto’s na publicatie van dit bericht:Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »