Eerste bewoners Humanitas DMH Barendrecht gevaccineerd

BARENDRECHT – Deze week zijn de eerste bewoners van Humanitas DMH (zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking) in Barendrecht op hun eigen woonlocatie gevaccineerd. Humanitas DMH is blij dat het vaccineren van bewoners is begonnen: “Juist deze mensen zijn extra kwetsbaar en moeten het van nabijheid hebben.

De bewoners van verschillende kleinschalige woonlocaties op de Klarinetweg, de Concertweg en de Welhof in ‘s-Gravendeel waren als eerste aan de beurt. Rayondirecteur Jan-Hein van Engelen: “Dit is allemaal tot stand gekomen dankzij de creatieve samenwerking van vele collega’s waardoor alles goed, veilig en rustig is verlopen. Ik ben trots op de bewoners die in al die spanning en aandacht zo rustig bleven en trots op de collega’s die dit hebben mogelijk gemaakt. Samen kunnen we veel.

Vandaag waren onder anderen cliënten Fred, Hans en Martha aan de beurt. Na die vervelende prik konden zij even bijkomen met een heerlijk gebakje. Martha: ”Ik ben niet zo kinderachtig hoor. En wanneer krijg ik de andere prik? Want ik houd het goed bij.’

Foto gemaakt door: Arma KremersBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »