Sint gul voor Voedselbank Barendrecht

BARENDRECHT – De kinderen die normaal gesproken eten krijgen van de Voedselbank hebben afgelopen week een cadeautje gekregen. De Barendrechtse PKN (Protestantse Kerk Nederland) steunde de Sint financieel om dit mogelijk te maken.

Mies Boersma en Sjaan Steenhoek gingen met het geld op stap om cadeautjes te kopen. Als hulpsinterklazen wisten ze van bijna iedere euro het dubbele te maken door op acties te letten. Eén van hen had een kleinkind dat ook weer graag wilde helpen. Deze hulp van de hulpsinterklaas had zodoende gelijk een aantal uren maatschappelijke stage te pakken

‘Twee-halen-één-betalen, of tweede-artikel- halve-prijs’: Sjaan en Mies smulden ervan. Dat leverde lege schappen op en verbaasde winkelbedienden. Na een grote klus inpakwerk kwamen de cadeautjes naar de Voedselbank en kreeg voorzitter Cees Versendaal er twee aangereikt. Deze en alle andere zijn uitgedeeld aan kinderen uit de gezinnen van Voedselbank Barendrecht. De Voedselbank Barendrecht is de Barendrechtse PKN dankbaar voor hun gift.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »