Recordopbrengst en geslaagd weekend voor Bethel Bazar 2019

BARENDRECHT – In de maand juli gaan de vrijwilligers van de Bethelbazar spullen verkopen in de Bazarwinkel aan de Middenbaan 50. De pop-up winkel komt als vervanging voor de jaarlijkse BethelBazar op het parkeerterrein van de Bethelkerk in Barendrecht. Dit jaar zou de laatste editie van de bazar plaatsvinden, maar er zijn inmiddels genoeg mensen gevonden om de organisatie ook volgend jaar weer voort te zetten.

Op vrijdag 3 juli gaat de verkoop in de winkel aan de Middenbaan van start. Na de opening is de winkel vier weken lang elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur geopend en op zaterdag tussen 12:00 en 17:00 uur.

Bazarwinkel

Het assortiment bestaat uit o.a. stoffen, antiek, crea artikelen, nieuwe spullen in de ‘Winkel van Sinkel’ en zelfgemaakte jam. Arnold Sluijs, namens de organisatie: “Zo kunnen de binnengekomen materialen toch geld op gaan leveren waarmee de vier goede doelen ondersteund gaan worden: ZWO Project Mencoldes in Colombia, Stichting Present Barendrecht, Stichting Voedselbank Barendrecht en Stichting SHIF (ondersteuning startende basisscholen in Oeganda)

In de winkel kunnen geen spullen ingeleverd worden.

Geen BethelBazar 2020

De organisatie heeft veel eerder al besloten geen BethelBazar te organiseren dit jaar: “Met de hoeveelheid mensen die op de bazar af komen in combinatie met de 1,5 meter is een bazar veilig organiseren niet mogelijk. Daarnaast zit onze middenstand in deze moeilijke tijd niet te wachten om een bazar te sponsoren.“, aldus Arnold Sluijs namens de organisatie.

Artikelfoto: Archieffoto van een drukbezochte BethelBazar 2019, door de coronamaatregelen was een dergelijk evenement niet mogelijk om te organiseren in de maand meiBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »