Zes nieuwbouwvilla's aan de Kruidentuin voor ruim half miljoen in de verkoop

BARENDRECHT – Deze maand gaan er opnieuw nieuwbouw woningen in de verkoop in het centrum van Barendrecht. Net als in de laatste reeks bouwprojecten van koopwoningen in Barendrecht gaat het hier echter niet om woningen in het goedkope(re) en/of jongerensegment: Het betreft de nieuwbouw van 6 villa’s aan de Kruidentuin.

Onder de projectnaam ‘t Meesterwerk worden er aan de rand van de Kruidentuin ‘6 riante villa’s vlakbij het centrum‘ gerealiseerd, aldus Delta NVM Makelaars: “Prettig gelegen in een heerlijke groene ‘parkachtige’ omgeving, langs een singel. Door deze idyllische ligging is er voldoende privacy en ontstaat er een waar ‘Meesterwerk’.

Nieuwbouw

De voorbereidingen voor de verkoop van de woningen zijn inmiddels gestart: De villa’s moeten worden gerealiseerd op de locatie van het voormalige ‘Sporthal Vitaal’, welke in 2017 is gesloopt. Inschrijven kan vanaf maandag 16 december t/m 6 januari 2020. Er zijn drie type woningen beschikbaar. De prijs ligt tussen de €509.000 en €535.000. Op de website van de makelaar is nog geen informatie beschikbaar over de start van de bouwwerkzaamheden.

Ontwikkelaar FRaa-i:”De villa’s zijn verdeeld over drie typen met op de riante begane grond veel ruimte voor uw woonkamer en -keuken. (…) Op de verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers en een badkamer en voor de tweede verdieping kunt u kiezen uit verschillende indelingen. Een extra (slaap)kamer en badkamer? Geen probleem. Een aparte werkruimte? Uiteraard kan dat ook.

Beeld: Delta NVM Makelaars / FRaa-iBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »