Vuur(werk)show en kerstwandeling sluiten WinterFeest af, WinterMarkt door harde wind afgelast

BARENDRECHT – Het WinterFeest in de Oude Dorpskern van Barendrecht gaat morgen (Zaterdag 14 december 2019) door in aangepaste vorm. De organisatie van het WinterFeest moet de WinterMarkt schrappen vanwege de weersvoorspelling: “Helaas, het onderdeel “De WinterMarkt” in de Oude Dorpskern gaat op advies van weerdeskundigen zaterdag niet door. Er wordt regen en harde wind voorspeld. Voor de organisatie staat de veiligheid van standhouders en bezoekers voorop.

Alle andere aangekondigde (kinder)activiteiten en optredens binnen gaan nog wel door, waaronder ook de kerstkraampjes binnen. Ook de kinderactiviteiten in De Ontmoeting (Dorpskerk) gaan. De WinterFeest activiteiten op de Middenbaan gaan ook nog door, zo heeft de organisatie van die activiteiten laten weten.

Vuurwerk en projectieshow

De afsluiting om 17:15 uur, een projectie van het jaaroverzicht op de watertoren met op het eind een vuur(werk)show, staat momenteel nog op het programma. De organisatie zal op dat specifieke moment de weersomstandigheden bekijken (i.v.m. veiligheid/vuurwerk)

Kerstwandeling

Dit jaar sluit de jaarlijkse kerstwandeling ‘Betlehem in Barendrecht’ aan op het WinterFeest. Vanaf 18.00 uur starten de deelnemers in groepen vanaf het Doormanplein. Ze komen op hun route door de buurt allerlei scenes uit het kerstverhaal tegen. De route eindigt bij de Dorpskerk.

Concerten

In de Dorpskerk vinden twee concerten plaats. Van 12.30 tot 13.15 uur speelt het DagOrkest van Harmonievereniging Barendrecht. Van 15.15 tot 16.00 uur klinken er Christmas Carols in de kerk.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »