RET Tram, lijn 25, Carnisselande (OV, Openbaar Vervoer)

BARENDRECHT – Zondag 15 december verandert de dienstregeling van de RET, gezamenlijk met alle andere vervoerders. De wijzigingen in de nieuwe dienstregeling zijn minimaal en voornamelijk gericht op verhogen van frequentie op drukke trajecten door elders een aantal nauwelijks gebruikte ritten te schrappen.

Tram 25

In de spitsuren zal Tram 25 van Carnisselande naar Rotterdam Centraal één keer per uur extra rijden. Door deze aanpassing vertrekt er elke zeven minuten een tram. Daardoor wordt de drukte ter hoogte van de Laan op Zuid minder.

Buurtbus 603

Buurtbus 603 rijdt van Barendrecht NS-station naar Carnisselande. De halte Vrijheidsakker vervalt begin 2020. De buurtbus zal dan na halte Riedermorgen op de Smitshoeksebaan linksaf slaan naar de halte Mandemakerij.

Buurtbus 717

Buurtbus 717 van Qbuzz rijdt van Barendrecht NS-station naar Zwijndrecht. Deze bus rijdt via Heerjansdam en zal met ingang van de nieuwe dienstregeling ook stoppen bij de halte Ziedewijdsebaan.

BOB-bus 11

De eerste rit van BOB bus 11 (Zuidplein – Barendrecht) wordt verplaatst naar 1.30 uur, zodat er een betere spreiding over de nacht ontstaat.

Bus 180

Bus 180 van Barendrecht naar Oud-Beijerland komt te vervallen en wordt vervangen door een scholierenlijn met nummer 680. In de middag vervallen er ritten en lijn 680 stopt eerder. Er wordt niet gereden in alle schoolvakanties en op bijzondere dagen, zoals Bevrijdingsdag en de dag na Hemelvaart.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »