FOTO'S: Sinterklaas in Barendrecht 2019

BARENDRECHT – [Foto’s] De Sint is inmiddels alweer op de terugweg naar Spanje, maar de afgelopen weken bracht hij diverse bezoeken aan Barendrecht.

Zo was hij twee weekenden op rij op de Middenbaan te vinden en afgelopen donderdag maakte BarendrechtNU een fotoserie van de aankomst van de Sint bij CBS Het Kompas aan de Hoefslag. Tijdens het bezoek van Sinterklaas en Zwarte Piet aan de Middenbaan vonden er ook activiteiten plaats: in Het Kruispunt konden de kinderen op de foto met de Sint en alle Pieten. Ook werden er cadeautjes uitgedeeld, o.a. door/via Stichting Kleurrijk. Vorige week zaterdag was de Sint opnieuw op de Middenbaan, nu konden kinderen een Pietenparcours afleggen en zou hun Pietendiploma (en een chocoladeletter) halen.

Volgorde van de foto’s:

  • Foto 1 t/m 11: Sinterklaas meet & Greet in Het kruispunt (23 nov 2019)
  • Foto 12 t/m 46: Sinterklaas Pietenparcours op de Middenbaan (30 nov 2019)
  • Foto 47 t/m 82: Sinterklaas aankomst bij basisschool Het Kompas aan de Hoefslag. (5 dec 2019)

Door omstandigheden konden de Sinterklaas fotoseries afgelopen weken helaas niet eerder worden gepubliceerd, maar… beter laat dan nooit :-)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »