VERMIST: Rebecca Groenedijk-vd Linde (33), mogelijk gezien in Barendrecht

BARENDRECHT / HEERJANSDAM – [Foto + Update] Sinds zaterdag 1 februari is de 33 jarige vrouw Rebecca Groenedijk-vd Linde vermist vanaf de Lindeweg in Heerjansdam. Rebecca is om 20:30u mogelijk gezien op de Ziedewijdsedijk in Barendrecht. Ze is blank en heeft blond stijl haar tot schouders. De vrouw is 1.65 meter lang. Heeft u informatie, bel dan direct 0900-8844. De vrouw is in verwarde toestand vertrokken vanaf haar woning aan de Lindeweg

Zoektocht

De afgelopen dagen hebben diverse hulpdiensten al uitgebreid gezocht naar de vrouw: de politiehelikopter vanuit de lucht, agenten op de grond en de KNRM heeft rietkragen langs de Oude Maas gecontroleerd. Vrijwilligers en Staatsbosbeheer hebben in de bossen en op de dijken gezocht naar de vrouw. Na twee uur zoeken tussen Heerjansdam en Heinenoord heeft de KNRM de zoektocht afgebroken, op het land is, onder andere de politie, doorgegaan met de zoektocht.

Het vermissingsbericht is afgelopen dagen uitgebreid verspreid, maar omdat de vrouw nog niet terecht is en de politie graag zo snel mogelijk meer tips ontvangt plaatsen we de oproep bij deze nog een keer.

Update 6 februari 22:40

Een eerdere tip over dat de vrouw mogelijk is gezien bij de Bas van der Heijden in Barendrecht blijkt inmiddels te zijn nagetrokken. De camerabeelden van de supermarkt zouden zijn gecontroleerd en daar is de vrouw niet op gezien.

De afgelopen dagen heeft de politiehelikopter diverse malen boven de Ziedewijdsedijk en Achterzeedijk in Barendrecht gevlogen. Tijdens deze vluchten werd hoogstwaarschijnlijk gezocht naar (sporen van) de vermiste vrouw. Tot op heden heeft de politie nog geen nieuwe informatie vrijgegeven.

Omschrijving van de vermiste vrouw, Rebecca Groenedijk: Slank postuur, 165 cm lang. Half lang blond haar (meestal in een paardenstaart gedragen). Kleine zilveren oorbellen. Oud litteken in het gezicht. Droeg tijdens haar verdwijning een donkere broek , blauwe jas en beige sjaal.

Update 13 maart 19:10

Rebecca Groenedijk is anderhalve maand later nog steeds vermist. De politie liet vanmiddag (Dinsdag 4 februari 2014) weten dat er vandaag (Dinsdag 4 februari 2014) opnieuw onderzoek zou worden gedaan naar de verdwijning. Er gaat onder andere in haar woning en in het gebied rond de Oude Maas in Barendrecht onderzoek worden verricht door de politie.

Rebecca verdween op 1 februari vanaf haar woning in Heerjansdam en verkeerde toen in verwarde toestand. Ze is zonder enige bagage vertrokken, maar nam wel €2.000 aan contant geld mee. Er zijn de afgelopen anderhalve maand al vele zoekacties geweest door politie, familie en bezorgde burgers. Tot op heden hebben deze zoektochten tot geen enkel resultaat geleid.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Politie, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »