Het Duikerhuys bij De Kleine Duiker feestelijk in gebruik genomen

BARENDRECHT – Wethouder Peter Luijendijk heeft gisteren (Donderdag 4 april 2019) de nieuwe schuren van De Kleine Duiker in gebruik genomen. Dit gebeurde in aanwezigheid van cliënten van Humanitas, hun ouders en vrienden, vrijwilligers en medewerkers van De Kleine Duiker. De groep Good food, bestaande uit cliënten van Humanitas had voor iedereen heerlijke hapjes bereid.

Kleine Duiker voorzitter Cees Silvis heette iedereen welkom en gaf aan dat De Kleine Duiker steeds mooier en groener wordt. Er was nog een kleine verrassing: de Recreatieboerderij wordt per direct rookvrij. Asbakken maken plaats voor bordjes verboden te roken.

Wethouder Luijendijk feliciteerde De Kleine Duiker namens de gemeente. De Zuidpolder is belangrijk voor Barendrecht om te recreëren en de activiteiten van De Kleine Duiker vormen daarbij een belangrijk onderdeel.

Cliënten van Humanitas namen hun onderkomen symbolisch in gebruik door de naam van hun onderkomen te onthullen: Het Duikerhuys. De andere schuur wordt gebruikt als stalling voor de landbouwvoertuigen.

Foto’s: Wout GroenendykBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »