Slachtoffer aanrijding Smitshoekse Baan na 3 weken uit coma: "Aanspreekbaar en beweegt"

BARENDRECHT – Het slachtoffer van de aanrijding op de Smitshoekse Baan van drie weken geleden, is gisteren (Woensdag 19 december 2018) uit zijn kunstmatige coma gehaald. Dit meldt VV Smitshoek, waar het slachtoffer (Eren) voetbalt in het o13-team, na contact met de familie. De jongen werd door eind november door een auto geschept op de Smitshoekse Baan.

VV Smitshoek: “Eren is na 19 dagen terug. Hij heeft met zijn ouders gesproken, waarbij hem verteld is dat hij een ongeluk heeft gehad. Hij is aanspreekbaar, beweegt en ademt zelfstandig. Verdere updates volgen snel. Onze gebeden zijn gehoord. Wat een fijn nieuws

Twee weken geleden konden de artsen nog niet precies vaststellen wat de schade van het ongeval was, VV Smitshoek deelde toen (7 dec) de volgende update: “De situatie is stabiel, maar Eren wordt nog steeds kunstmatig in coma gehouden. Op de korte termijn is het de bedoeling om hem te laten ontwaken. De artsen zijn tevreden over zijn herstel, maar de definitieve schade is nog niet vast te stellen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »