TV opnames bij Terre des Hommes Barendrecht voor item in Koffietijd

BARENDRECHT – Gisteren (Donderdag 25 oktober 2018) is een TV ploeg van de Nationale Postcode Loterij op bezoek geweest bij Terre des Hommes op de Middenbaan. Het item zal halverwege november worden uitgezonden bij Koffietijd en RTL Live 5.

De vestiging in Barendrecht verleende medewerking aan de TV opnames voor een item over de 45 Terre des Hommes winkels in heel Nederland: “Want naast directe donaties in euro’s, die Terre des Hommes binnenkrijgt, levert de opbrengst van de donaties van goederen bij deze winkels ook een bijdrage in strijd kinderuitbuiting te stoppen“, aldus Madelène Poley van Terre des Hommes Barendrecht.

Terre des Hommes

De Terre des Hommes winkel Barendrecht vindt u op de Middenbaan 74a in Barendrecht. Winkels van Terre des Hommes worden volledig gerund door vrijwilligers. In de winkel zijn tweedehands spullen te koop (en in te leveren). De opbrengst van de verkoop gaat naar projecten van Terre des Hommes die kindermisbruik in al zijn facetten uit de wereld moet krijgen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »