Nieuwbouwproject 'Seattle in Barendrecht': 30 eengezinswoningen in Vrijenburg Noord

BARENDRECHT – Op het ongebruikte stuk grasveld langs de Vrijenburglaan in Vrijenburg Noord zullen 30 eengezinswoningen worden gebouwd. De verkoop van de woningen is afgelopen week van start gegaan en er kan tot 12 juni worden ingeschreven.

De drie verschillende type woningen variëren in prijs van €309.000 tot €449.000. De woningen hebben 3 woonlagen en krijgen een voor- en achtertuin.

Seattle in Barendrecht

Het project heet de naam ‘Seattle’ gekregen en de woningen worden gebouwd langs de Vrijenburglaan in Vrijenburg Noord, ingesloten tussen de Vossenburg en Hertenburg. De nieuwe straat die daardoor ontstaat krijgt de naam ‘Kamelenburg’.

Seattle is de laatste locatie binnen het plan Vrijenburg-Noord in Carnisselande. De 30 riante woningen worden in een carré vorm gebouwd met in het midden het gezamenlijke parkeerterrein. Hier hebben alle bewoners 1 of 2 eigen parkeerplaatsen.” Net buiten het terrein zullen nog een aantal parkeerplaatsen voor bezoekers worden aangelegd.

Chique en formele uitstraling

Architect Emiel Koole: “Het blok heeft aan de buitenkant een chique en formele uitstraling. De binnenkant is daarentegen informeel en speels. Het geheel oogt mooi omdat het parkeren toch vaak een doorn in het oog aan de binnenzijde is opgelost. Je kunt hier op jezelf zijn en tegelijk deel uitmaken van een groep. Je hebt twee prettige, maar heel verschillende buitenruimtes: een tuin aan de binnenzijde van het woonblok en een groot terras aan de buitenzijde. Met al het groen om het blok heen is dit natuurlijk ideaal voor gezinnen met kinderen.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie terecht op de website van het nieuwbouwproject. Als lokale partij is voor Ooms Makelaars gekozen om de woningen te verkopen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »