Theater het Kruispunt bij laatste 10 Meest Gastvrije Theater van Nederland

BARENDRECHT – Theater het Kruispunt, Stichting Present Barendrecht en Lokaal Fonds voor Barendrecht hebben hun krachten gebundeld en bieden cliënten van Vivenz Thuisbegeleiding de mogelijkheid om voorstellingen te bezoeken.

Theater het Kruispunt vindt het belangrijk dat theaterbezoek mogelijk moet zijn voor iedereen. Theater is er niet alleen voor de happy few. Alleen is het lastig die doelgroepen te vinden voor wie theater niet vanzelfsprekend is.

Stichting Present Barendrecht slaat een brug tussen mensen en organisaties die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Lokaal Fonds voor Barendrecht biedt onder het motto Samen Barendrecht mooier maken, ondersteuning aan kleinschalige projecten op gebied van o.a. educatie, cultuur, recreatie en sport. De bijdrage vanuit het fonds bestaat niet alleen uit een financiële bijdrage waarmee de theateruitjes gerealiseerd kunnen worden, maar ook uit het koppelen van partijen. Theater het Kruispunt kan zich geen betere partners wensen.

Omdat een aantal cliënten van Vivenz over onvoldoende financiële middelen beschikt of anderszins met tegenslagen te kampen heeft,  schiet een bezoek aan een theatervoorstelling erbij in. Door deze samenwerking kunnen ook deze gezinnen kennis maken met al die mooie, inspirerende, muzikale,  grappige en ontroerende voorstellingen in Theater het Kruispunt en hun zorgen even vergeten. Mensen blij maken en laten genieten, daar gaat het de samenwerkende partners om.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »