Kermis, Koningsdag Barendrecht 2014

BARENDRECHT – [Attracties] Ballen gooien, touwtje trekken, eendjes vissen, een draaimolen en de schiettent zullen dit jaar op de Barendrechtse kermis staan, maar een aantal oude vertrouwde grotere attracties zijn dit jaar niet op het gemeentehuisplein terug te vinden. De octopus staat dit jaar niet op de kermis, ook zullen er geen botsauto’s zijn.

Wel aanwezig (allen nog onder voorbehoud) zijn o.a. de wip (vroeger ook wel de La Bamba), een draaimolen en de rups. Verder staan er langs de rand van het kermisterrein vooral wagens met kansspelen, touwtje trekken, ballen gooien, etc. Daarmee lijkt de kermis dit jaar vooral te focussen op attracties en spellen voor jongere kinderen.

Attracties

De voorlopige lijst van attracties en eettentjes: Funhouse, Eendjes (vissen), Lijntrek (touwtje trekken), Schietsalon, Draaimolen, Rups, Grijpautomaten, Skeeball (ballen rollen), Wip (draaiende bank), Pusher (kansspel), Babyflug (kleine draaimolen met vliegtuigjes omhoog/omlaag), Suikerspin, Churros, Snoepkraam, Bussen (ballen gooien).

Eurodagen

Woensdag 25 en zaterdag 28 april is het Eurodag, dan kost elke attractie € 1,-. Iedere avond is er een zogenaamde cooldownperiode. Een half uur voor sluitingstijd gaat de muziek naar een lager volume.

De hoofdingang van de kermis komt aan de zijde van de woningen aan de Binnenlandse baan, het terrein zal verder worden afgesloten met hekken. De opbouw start zondagmiddag.

Zie ook: 23 – 28 april: Openingstijden kermis Barendrecht 2018Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »