OBS De Driehoek wint schoolvoetbaltoernooi groep 5/6 bij VV Smitshoek

BARENDRECHT – Groep 6b van De Driehoek heeft de beker gewonnen tijdens het schoolvoetbaltoernooi voor de groepen 5 en 6 van de Barendrechtse basisscholen. Op het sportpark van VV Smitshoek namen de jongens en meisjes van basisschool De Driehoek voor het eerst in de historie de 1e prijs in ontvangst.

Geweldig gedaan op deze zonnige Goede Vrijdag!“, aldus Hans van den Broek, directeur van OBS de Driehoek. Hij is bijzonder trots op de prestatie van de leerlingen van zijn school.

Winnaars

Alle wedstrijden werden deze dag door groep 6b gewonnen, tot natuurlijk de finale aan toe. Waar ze tegen de Schaepmanschool eerst nog met 0-1 achter stonden, was de eindstand voor De Driehoek maar liefst 4-2.

Opmerking: BarendrechtNU heeft de organisatie bij VV Smitshoek verzocht om de andere uitslagen ook door te geven, maar hier is sinds vorige week helaas nog geen reactie op gekomen.

Zie ook: Vrijenburg en Smitshoek winnaars van scholenvoetbaltoernooi op De BongerdBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »