Kofferbakverkoop bij De Kleine Duiker 2016

BARENDRECHT – Op zaterdag 23 juni zal er weer een grote kofferbakverkoop plaatsvinden bij De Kleine Duiker. Tijdens deze verkoop kunnen particulieren hun tweedehands spulletjes letterlijk vanuit de kofferbak van hun auto verkopen.

Wilt u deelnemen aan de kofferbakverkoop, meldt u dan aan via: kofferbakverkoop-kleineduiker.nl. Een plaats om te verkopen kost €15. Voor bezoekers is de toegang gratis.

Verkoop vanuit de schapenwei

De kofferbakverkoop van zaterdag 23 juni 2018 zal plaatsvinden van 10.00 uur tot 16.30 uur en wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd. Tijdens deze verkoop kunnen meer dan 200 particulieren hun tweedehands spulletjes letterlijk vanuit de kofferbak van hun auto verkopen.

Ook heeft iedereen een stuk grond van 2 bij 3 meter achter de auto tot zijn beschikking om de tweedehands spullen uit te stallen. Dus zonder te sjouwen heb je binnen een mum van tijd je plekje ingericht en sta je gezellig met andere verkopers in de schapenwei op het terrein van de Kleine Duiker. Natuurlijk is er iets te eten en te drinken. U bent dus verzekerd van een gezellige dag.

De toegang voor het publiek is gratis. De Kleine Duiker ligt op maar e en paar minuten van de A29. Wilt u deelnemen aan de kofferbakverkoop, meldt u dan aan via: kofferbakverkoop-kleineduiker.nl of kijk op dekleineduiker.nl

Artikelfoto: De kofferbakverkoop bij De Kleine Duiker in 2016.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »