TV opnames in Barendrecht met André Hazes hadden geheim moeten blijven: Essent 'niet blij'

BARENDRECHT – [Foto’s] Voor buurtbewoners was het nooit een geheim en bij BarendrechtNU was niet eens bekend dat het een ‘geheim’ moest zijn: de aanwezigheid van André Hazes in Barendrecht voor opnames van een TV reclame. De afgelopen 4 dagen zijn er aan de Magdalenapolder lange dagen gemaakt voor het opnemen van reclamespotjes voor energieleverancier Essent.

Marketingwebsite Adformatie schreef eerder vandaag: “André Hazes junior wordt de komende tijd het gezicht van energiemerk Essent. Dat had tot 9 april onder de pet moeten blijven, het moment dat de eerste campagne met Hazes junior wordt afgetrapt, maar het lokale nieuwsplatform Barendrecht Nu gooide roet in het eten. Het had lucht gekregen van de opnames.” André Hazes en zijn vrouw Monique Hazes werden gisteren (Donderdag 29 maart 2018) gespot in de wijk Vrouwenpolder waarna diverse fans naar de locatie gingen om selfies te maken en deze doorstuurde naar BarendrechtNU.

‘Lang Leve Thuis’

Essent over de campagne ‘Lang Leve Thuis’, in een vanavond (Vrijdag 30 maart 2018) gepubliceerd persbericht: “In de campagne spelen naast Hazes ook zijn gezin en zijn buren een rol. Hazes neemt de kijker mee in de afweging voor de aanschaf van zonnepanelen en laat zien hoe Smart Home oplossingen het leven van hem, zijn vrouw en zijn zoon gemakkelijker maken. En waarbij altijd ruimte is voor een humoristische noot.

BarendrechtNU bereikte vanmiddag, vlak voor publicatie van het persbericht door Essent, al het bericht dat de energieleverancier ‘niet blij‘ was met het uitlekken van de berichtgeving rond André Hazes. Hoewel de zanger per auto vanaf zijn camper aan de andere kant van de wijk naar de opnamelocatie werd gebracht, werd er verder geen moeite gedaan om zijn aanwezigheid te verhullen.

De opnames in de wijk Vrouwenpolder zijn inmiddels afgerond. Na afloop van de opnames werd er nog even de tijd genomen door de zanger om met fans op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »