Vrijenburg en Schaepmanschool winnaars van scholenvoetbaltoernooi 2018 op De Bongerd

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag (Vrijdag 30 maart 2018) vond op sportpark de Bongerd en op sportpark Smitshoek het scholenvoetbaltoernooi plaats. Basisschool leerlingen uit groep 5 en 6 speelden bij Smitshoek, groep 7 en 8 op de Bongerd. Aan het toernooi speelden op beide locaties weer tientallen jongens en meidenteams mee. Vanmiddag (Vrijdag 30 maart 2018) om 15:00 uur werden de finales gespeeld.

Op de Bongerd moesten tot teleurstelling van de organisatie nog wel een aantal teams worden gediskwalificeerd vanwege het opstellen van (oudere) spelers die niet in de groep mochten spelen.

Winnaars op de Bongerd

Op Sportpark de Bongerd ontvingen de nummers 1 en 2 van de jongens en de meisjes een beker uit handen van Lennart van der Linden (wethouder sport). Ook werden de organisatie en vrijwilligers bedankt voor hun bijdrage aan het toernooi.

Jongens:

  • 1e plaats: CBS De Vrijenburg groep 8 (foto)
  • 2e plaats: De Trinoom groep 7/8

Meisjes:

  • 1e plaats: CBS Smitshoek 8B (foto)
  • 2e plaats: Dr. Schaepmanschool groep 7/8

Opmerking: De uitslag en foto’s van het toernooi bij VV Smitshoek volgen zodra deze bekend zijn gemaakt.

Update, bij deze alvast de winnaars bij VV Smitshoek (vraag over de andere bekerwinnaars staat nog uit bij de organisatie):Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »