Kamer in Hospice de Reiziger

BARENDRECHT – Hospice de Reiziger doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne 2018. “Een rookvrij hospice, natuurlijk!“, dit is de titel van de campagne, waarmeehet hospice meedoet aan de actie.  Een rookvrij hospice is belangrijk, maar wie bepaalt dat de gasten van het hospice hun laatste sigaret moet worden ontnomen?

Op dit moment bestaat er in en om het hospice geen rookgelegenheid voor de gasten. Met een donatie via het clubkas project kan er in de tuin van het hospice een bescheiden rookpaviljoen worden gerealiseerd. Zo blijft het hospice rookvrij en kunnen de gasten hun oude gewoontes voortzetten. Bijna net als thuis…

Donaties

Het hospice draait op vrijwilligers en is afhankelijk van giften en donaties. Door het meedoen aan de Rabobank Clubkascampagne roept het hospice de hulp in van de particuliere leden van de Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde.

De Rabobank Clubkas Campagne is er om verenigingen/goede doelen te ondersteunen in hun activiteiten. Het idee hiervan is dat verschillende stichtingen en clubs het initiatief nemen om zichzelf actief te promoten bij leden van lokale bank.

Hoe werkt het precies?

In 2018 is er maar liefst € 75.000,- te verdelen onder alle deelnemende partijen. Alle particuliere leden van de Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde ontvangen van de bank een unieke code en kunnen hiermee vijf stemmen uitbrengen. Zo krijgen zij automatisch inspraak op de verdeling van een gedeelte van het bedrag. Hoe meer stemmen een vereniging of club ontvangt, hoe hoger de potentiële sponsorbijdrage zal zijn. Stemmen kan van 27 maart t/m 10 april via de website clubkascampagne.nl

Hospice de Reiziger

Gevestigd in een monumentale hoeve aan de Voordijk in Barendrecht biedt het hospice een warme huiselijke plek aan mensen die behoefte hebben aan palliatief terminale zorg, ongeacht geloof, leeftijd of inkomen. Meer informatie op hospicedereiziger.com.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »